Oct 23, 2009

=)

" Ri sayang sayang…"
Itu la ugkapan yang tak pernah lepas dari pendengaran shaf tiap hari… yep, tiap2 hari… pemberian dari orang yang tersayang…. Walaupun pelajar MTD sekarang sedang menjalani peperiksaan TRIAL mereka yang kedua, dye x pernah lepas dr mesej shaf… call… n jika berkesempatan, berjumpa.. sibuk mane pown, dye akan tetap crik mase…shaf sgt2 terharu dengan segala apa yang telah dye lakukan… =)
17 oktober 2009… tarikh keramat ne merupakan tarikh bahagia ckgu kami… Ckgu Fariza dan cikgu Zul… due2 dr MTD…mjlis bersanding mereka dilakukan di Setiawangsa… so, shaf ngan adlina pown pegi la… nek LRT la.. nek STAR… sempat breakfast kt McD lagi aw… sesampainye kami di stiawangsa… HubbY I ckp, bas MTD x gerak lagi… ha?? Kami sebenarnya bercdng nk gerak seiring dengan budak MTD… bas dorang kul 10… jd, kteowg gerak la kul 9 pg… punye la semangat kn… skali smpai, bas dowang pown x gerak lagi… Kami pown melencong la pi Jaya Jusco… kih kih kih… mcm2 la kteowg beli… cincin la untuk shaf lina n ify… then, akhirnya, bas dorang own dh gerak… jd, kteong pown mengucapkan selamat tinggal kpd JJ n amek teksi p umah ckgu… tunggu jap budak MTD sampai, n Shaf pown makan bersama yang tersayang… Adlina plak?? Hehehe… mestila ade ngan shaf… adlina kenal ngan sowing budak ne… nama dye Hasnan… hasnan ne partner akma tyme eksplorasi n merupakan ‘kembar’ kepada Hubby shaf… same x ye je a dorang ne taw… yang si adlina panggil hasnan murai tercabot ekor cz hasnan x reti nk diam… asyik bercakap jer…. Adlina pown sme gak… hehehe… tp, fun la…adlina pown ade la kwn yang leh di bawak berbual… pengantin plak berseri seri… memang sepadan.,… =) semoga berkekalan hingga ke akhir hayat…
21 oktober plak…. Hari jadi Hubby I… =) dh 17 tahun jugak akhirnya dye.. shaf meminta bantuan Fify untuk belikan hadiah untuk dye… ify belikan buku keagamaan berkenaan pembangunan jiwa.. naseb baek dye suka sgt buku tue… hubby I ske bace buku2 mcm tue… hubby I ne kn…. Tegas aw… kalau dye ckp, kalau nada keras kn… shaf kecut… btol… xtpu… takot wok! Tp, ble dengar je suara dye yang dh x keras, rse tenang sgt… rase diri btol2 disayangi… =”) dye sayang shaf kerana shaf… shaf akui yang ne keras kepala, degil, (pd sape2 yang dh lame knal shaf, taw la shaf mcm mane) dan prangai cm budak2… tp, dye sabar melayan karenah shaf… tq sgt2… shaf ne mmg kuat majok… huhuhu… tp Hubby I sabar je pujuk I aw… dye wt lawak la.. hape la.. dye ske men idung la… xtaw npe. Idung shaf ne bukan nye pown comel… ape la syg ne aw…
Tp, walau ape pown yang berlaku, hubby I dat is BUKHARI… ttp shaf pnye… xde sape lg yang nk rebot dye dr shaf.. xde sape lg yang nk gedik2 sebar fitnah sane siniHe’s mine!! And I love him so much!!!