Jan 29, 2011

bodoh ..

hahaha,..... desperate sgt kn kau? ape kau pikir dgn bersikap 'jujur' pd semua, die akan kembali pd kau? dye akan melutut pada kau? hahaha... silly stupid girl.... itu la masalah ny skarang kn.... yg kau bijak sgt gadaikan maruah kau pe pasal.... kata aq lagi bodoh.... tp dah ternyata kau lg bodoh.... jujur je la, kau marahkn aq coz aq amek dye dr kau... au geram ngan aq coz dye ag sygkn aq dr kau ... haha.... cuba la buat sume tu .... coz kalau ye pun nnty dye dgn kau, kau sndri akn tawu dlm hati dye akn ttp ad aq.... a silly girl like you.... not just silly..but a stupid bitch. salah sndri r weyh kalau maruah ko da tergadai.... kau ad pilihan kn.... utk protect diri ko atau x kn... ini x.. kau sndri kononnye nk buktikn cinta.... ap kau x pkir agama ke hape...? aq bukan ckp tntng ko je... ye, aq kecewa ngan dye coz dye da bersikap mcm tu .... tp siyes r ,weyh .... dah ko yg clash ngan dye, then terhegeh hegeh nk kn dye balik... then, nk gne taktik kotor ni nk dptkn dye balik? pompuan jnis ap ko ni?? aq ase aq da cukup sabar da dgr...

dye layan aq sme cm dye layan ko... msj ... intonasi suara... tp npe kau buta sgt nk tgk yg dlu dye sgt gler3 kt kau ... dye ckp kt aq... pd kau, sume xpnah cukup... nk cm kapel lain la , hape la... kau taw x dye kecik hty... dye kecik hty coz kau nk dye ubah diri dye jd soomething yg dye bukan.. tp, pd aq,ap segala yg dye wat, semua ny melambangkan kasih syg... kau je yg buta! xpernah nk bersyukur dgn ap yg ad dpn mata kau... itu la mmg sifat manusia pown... kadang2 dye penat, xkn kau xleh toleransi kot... aq taw la ko gf dye, ooppsss... EX-GF, tp kau kejam la kn kalau kau expect dye nk asyik layan kau leklok even dey penat... dye bukan robot taw! dye manusia... ntah la kau.... aq pown da xtawu la nk ckp pe... salah diri sndri tp cm bese la, xpnah nk cermin diri kn... sume pakat nk nunding jari kt org lain.... thinking dye tu da perfect sgt la... lantak ko r..

No comments: