Apr 19, 2011

:)


Siapa yang termakan cili, dia yang terasa pedasnya...

Haaaa.... slalu x dgr perumpamaan di atas? Msti slalu kn? Kita ckp psal something.. tetibe ad org lain lak nk emo n ckp itu tntg dye... HAHA... mcm2 ragam la manusia ni... anyways ... malas nk debate sal hal ni... dah ckp da kt post tu, ni xde kne mngena ngan sape2... so, xyah r nk trase... itu pun x paham ke? Kalau melayu xpaham, nk ckp English lak ke? Haha.. lagi la anda x paham kn...?

Arini, my dad balik... yayy !! 5 hari dirumah bersama daddy.... mungkin x seperti mereka yg

less fortunate , ayah saya seorng yg sgt3 penyayang... tegas mmg la tegas kn.. tp itu sume utk didik anak2 dye supaya insya allah sntiasa kea rah hala tuju yang lebih bermakna... wondering if dad dah beli lom j’adore tu... hihi.... my smile is just so broad... J

Now to recap my loved possessions...

My Espirit watch... OMG! I love this watch so much... this was a gift for my PMR in 2007. Jam dye sejibik cmtu with the diamond studs at the side.. tp instead of white being its inner surface, mine its pink... soft pink... so,silver watch with a soft pink surface... just P.E.R.F.E.C.T ... :) sayang gle nk pkai jam ni... hanya pkai bila ad event special.... :)

so, the big question is..... is j'adore gonna be added in my collection tonight? or will it not..??

HAHA

No comments: