Apr 27, 2011

Subhanallah...


Apa nak jadi dengan manusia zaman sekarang ye? Sha xde la perfect sgt dalam hal2 agama ni... but i respect it enough utk tidak mencemarkan nama Islam... Sekarag sha tgk.. rmai yang dah makin berani mengutuk ajaran agama Islam ni... Kita ambil contoh....

Ye... gmbr diatas ni diambil dr FB seseorng...Makcik Hajjah Sitt Al-Wuzara itu FB dye pd sesiapa yang berminat utk melihat apa yang insan ini telah lakukan... sha just xfaham apa punca dye mcm tu... sha da tgk macam ragam manusia... tp manusia jenis ini yang paling sha tkotkn... sha trase seolah2 kte da kembali ke zaman jahiliah... sedangkn kte da jauh meninggalkan zaman tu .... betul la apa yang telah tersurat... Kiamat makin menghampiri...
'Ya Allah, Kau bukakanlah hati insan ini utk mebali ke jalam-mu , Ya Allah...'
Sha dah report profile ini.... anda2 sekalian, please do the same... ini demi memelihara agama kita..

No comments: