May 29, 2011

Kadang2 jahat jugak eah Sha ni... hehe

Salam...
saje je nk wt entry ni... hehe....
dlu sha ingat ad 1 insiden taw.. time tu sha kecik.. Tadika Sri Pelangi kt Johor... Sha geram ngan this one indian boy taw... dye dok depan sha... geram kerana apa... itu sha da lupa...tp ap yg sha da buat kt dye .. itu xleh lupa... HAHA... budak laki india ni time to botak taw... sha ase time tu sha da geram sgt2 geram, sha g amek pensil mekanikal tu .. (ye, time tu pensil jnis cmtu da wujud) and sha g cucuk ny kepala budak india yang botak ni... tp sha wat xtawu je pas da cucuk kepala dye... HAHA... n then ble time hari anugerah, my mom ngan sha kne panggil ngan ckgu... then depan ibu , ckgu tnye,,, " Shafira, awak ingat x ape awk da buat kt (sekian namanya....) hehe.. kantoi lak kn ngan ibu... HAHA.. n then pastu, langsung da x jmpe dye... HAHA.. tp, smpai skrg sha akn ingat bnde tu...
tp, time budak2, bnyk bnde sewel yg kte wt kn... hehe.. nk dgr juga korang2 ny cter time kecik... leh x? :)

No comments: