May 14, 2011

Maafkan saya...


Bukan niat saya utk permainkan orang.. jauh sekali niat saya... maafkan saya jika awak fikir saya mengkhianati awak.... Maafkan saya... Hakikatnya, sejak pergaduhan itu, saya sedaya upaya cuba utk kembalikan kemesraan kita dlu... tp itulah... awak sendir pernah bgtaw... apa yang kita perlukan... kepercayaan... selama ini kita mempercayai antara satu sama lain... tapi kenapa kerana dia, awak terus melenting... dan terus xnk dgr apa yang saya cakap... awak, kalau sy ni btol la da xsygkn awak, sy x payah bersusah payah bersengkang mata nak online malam2 utk chatting ngan awak... utk spend time dgn awk... dah la time tu hp sy rosak... everything just got complicated... sy xpnah bandingkn diri saya dgn mana2 kawan perempuan awak... and here u r... membuat perbandingan tntng kwn saya dgn awak... awak, jurang antara kita mmg dah wujud.. dah lama saya maklumkan tentang perkara tu... saya ni pula cuba untuk merapatkan jurang tu.. bukan make it bigger..

Maafkan saya... kalau lah awak baca isi kandungan blog saya kali ini... saya sayang awak... betul saya sayangkan awak... Cuma saya x dpt nk pastikan sama ada kita mampu membina keluarga bersama di masa hadapan... yes, saya juga ada ckp macam2 tp saya x mampu nak butakan mata dengan reality sebenar..and awak yang putuskan utk lepaskan saya.. tolong jangan nak mengungkit tentang segala kasih sayang dahulu ... dan tolong jangan buat saya rasa bersalah atas tindakan awak.. seharusnya, awak juga memikirkan tentang keluarga awak juga dan bukan meletakkan diri dahulu... tolong jangan minum arak lagi... saya mohon sgt2... tiada alasan utk awk kembali ke jalan lama tu... awak dah x sayangkn keluarga? Mama? Adik? Kalau awak xde, ape yg akan dorng wt nnty? Awk snggup nk biarkan dorng terkontang kanting sebegitu sahaja? Tolonglah, awak... saya mohon sgt2... jgn gunakan alas an perasaan atas tindakan awak tue.. saya mohon...

Semoga Berjaya dalam hidup anda, Muhammad nukman... terima kasih atas segala yang berlaku... kenangan masih disimpan... dan insya allah, jika dipanjangkan umur, akan kita berjumpa lagi... Insya allah... Maafkan saya kerana melukai awak...

No comments: