May 21, 2011

Sungguh... apa yang awk buat skrg ni mmg xde langsung pengaruhnya pd saya.... so, xyah la pura2 salah hantar msj kt saya.... awk x buta ... jd jgn jdkn alasan salah hntr utk awk hntr sms2 yg mcm tu kt saya .. sgt2 LAME... awak nk sgt minum arak..? awk minum laaa.... awk tgk la reaksi saya kalau saya kesah atau tidak... awak nak cari gaduh dengan org lain? Awk tgk la... reaksi muka saya mcm batu... xde reaksi langsung... awak dah besar... awak dah matang.. jdi fikir sndri.. saya x lrat nk bebankn otak saya lg da dgn msalah nie... kalau awk asyik salah hntar sms ke number saya, apa kata awk delete je number saya tu... kn senang... jd xyah nk ckp sorry salah hntar number...

n yg penting skali saya nk Tanya awak... awak fikir saya ni bodoh ke...? dahla hntr sms ke number saya,,, n then ckp sorry and leh lak tnye saya sape....? do you really think sha ni bdoh sgt ke? Siyesly...? aduhaiii....

tlg la... use your brain!

No comments: