Jun 3, 2011

CIMP graduation ...


Salam....

hari jumaat ni, sha diberi peluang untuk menghadiri Majlis Graduasi CIMP yang ke-40... funny coz when i went there, i remembered all the bittersweet moments back when I was in CIMP... tetapi, apa yang sha mampu buat is simpan kenangan tu sume... coz it may never be the same again...
Terima kasih kpd rakan2 yang membuatkan pengalaman sha
di sunway satu pengalaman yg x mungkin sha lupakan.... thnx for all the memories.... (good and bad) ...teachers, lecturers.... I may be a bit stubborn but i do appreciate all that you have done for me... for us..

to fresh graduates of CIMP, may you cherish these moments and may you soar high up in the sky... wherever you go, do remember that you will always have a happy family here in Sunway University College.. here in your very own CIMP...

to faruque, shera, amiru, choong, arie n faiz...
*gmbr ni time korang sume masih baru2.... hehe... ingat lg.. skrg da besaq panjang nooh..! *
I may not know all of your marks... but i do know your percentages are awesome! gempak-gempak semuanya kn.... especially Mr.hotstuff tuuu.... HAHA...jadi, sha nk amek kesempatan ni, utk mengucapkan tahniah to all of you and tell you what a pleasure it has been for me to be your friend.... Sha doakan yang korang akan sentiasa berjaya... baik di canada atau kt mne2 je la korang nnty kn... :) Thank you sgt2 atas segala tunjur ajar.. dan masa2 yang di spend kt foyer... please keep in touch, my friends... korang da bnyk bantu sha... n insya allah, jika panjang umur, we'll meet again.... nk sgt jmpe korang after mybe 10 years time kn... wt small reunion.. ntah2 faiz n arie dah ad anak berderet... HAHA... apa2 pn, memories with you guys are the best... n hrp korang x lupakan sha kt sni....

ONCE A CIMPian, ALWAYS A CIMPian..

~VIVA LA CIMP! ~

No comments: