Aug 16, 2011

Clock is ticking....

Salam semua...

So, ada lebih kurang sebulan lagi sebelum diri ini menjejak ke negara orang untuk menuntut ilmu .. sesetengah kawan sha siap dah packing barang lgi taw... hahah... sedangkn sha ni belum beli lg pun... hehehe.. cuma sha survey survey barang... suka sgt bila dorang ckap kedai mana.. kedai mana... n maybe ada yg regret da beli dulu sebab ad tepat lain yang lebih murah semua kn... tp itu laaa.. sha kumpul dlu maklumat... bru sha decide kt mne nk beli boots... kat mana nk beli winter jacket... :)

tapi itu laa...
ble da tinggal kurang dari sebulan lagi tempoh masa Sha di Malaysia.., buat sha resah gelisah.. gementar.. Takot.. tak sabar... tapi sha ingatkn diri.. ini rezeki yang telah Allah tetapkan untuk Sha.. dan Sha harus bersyukur kerana diberi peluang yang jarang jarang orang dapat... lagipun, sha ke sna membawa nama keluarga dan secara tidak langsung, nama Malaysia yang tercinta... Aiseyh... jiwang dan patriotik jap...

rakan, rakan, ada nasihat atau tips x..? sha nervous ni... betul betul x bersediaa... huhuhu...

1 comment:

izni diyana said...

take care kat ngare orng nanti k ^^