Oct 31, 2011

Hello, Russia ....



Assalamualaikum semua nyaa... Agak lama jugak la kan sha x mencoret cerita di blog ni... kesian blog ni... mentang mentangla shad a ad blog yg lagi satu tu knn... ishh... x ptot.. xptot...

Ketika sha menulis entri ni, sha sedang berada di Gate 144 di Dubai International Airport sedang menunggu flight sambungan ke Moscow... ade la lagi 1 jam nk menunggu ... aduhaiiii ... J

Flight sha pukul dua pagi pagi tadi... (Isnin) dan alhamdullillah... semuany lancar... awal awal tu shat tdo.... tpi bila dah samapi atas india tetibe tbgn.. ( mcm mne tahu India? Dye bgtaw kt Map tuu.... ) so, bled a bgn, susahla pulak nk tdo balik knn... so... sha mula la browse TV yg kt depan mata tuu... ada game, movies, songs... skali sha jumpe kartun Cars Two ... hmmpphh... ape lagi .. mmg sha tgk je la kann... x tdo lak tu tgk cter ni ... pastu ad seseorg itu berpesan suruh amek gmbrr... alahai awak, mcm mne la sy nk amek gmbr...? sy sorang sorang je ni haaa.... kalau amek , nnty org kata perahsaan la pulak knn,, hehehe.... nnty la ye, comel! Wahahah....

Its a new experience being here... and it’s all about me being able to take cre of myself... but with the help of my family members as well... and He Who Must Not Be Named... (wahahaha.... awak, nama baru lerrr cmnie... hehehe...)

Sooo...mungkin ada dalam 8 jam kot ke Russia... sebab katanya sha smpai dalam kul 3.30 ptg masa Russia... But well, xpasti la pulakk knnn ... tinok je lerrr.... Flight ke Dubai ni makan masa 6 jam lebihh... naek batu punggung, wak! Wahaha.... tpi xpela.. Emirates selesa... J Alhamdullillah ... so, the next time i’ll be posting in this blog, I have officially stepped foot in Russia... J

2 comments:

Azwa Mohd Fauzi said...

sha! how's there? sha sorg2? tk tkot? take care ye dear..i miss you! (':

pink said...

Hi sys ! Fuhh oversea dah ye :p
Take care sys!
Chaiyo3 ! :)