Oct 11, 2011

merepek sudah mulaaa.... HAHA

Assalamualaikum semua ... (ni sebenarny nk post smlm...) hehe

Hari ni hari Isnin... Alhamdullillah, dapat lagi kita meneruskan kehidupan atas bumi Allah yang indah ni .. Again, thank you very much for stopping by my blog... There’s nothing here actually.. only some of my babbles... hehe... dan kadang kadang saya tulis apa dalam hati saya ... hehe..

Sebenarnya tengah cuak .... makin lama, tarikh untuk berlepas ke bumi Russia makin menghampiri... dan sebenarnya reluctant untuk tinggalkan abang sayang, my parents... my friends ... aduhaiii... sedihnya hati ... tapi xpe... 6 tahun lagi, insya allah abang sayang saya boleh ke Russia untuk melihat saya graduasi... dan saya pula berharap saya akan ada di sini utk melihat abang sayang saya bergraduasi... di mana..? heheh.. adalaahhh.. (gedik sungguh ini budakk.. hahah) but anyways..

Sekarang ni, Miss Ayuna... ckgu Bahasa Russia kami yang kini berada di Russia dgn kwn kwn yg dah ad kt sne... dye ad post link kt group wall... sesiapa yang berminat nak tempah tiket penerbangan nk ke Germany ... hahaha.. kelas belum mulaaa pun dah mereka plan nk g jejalan ... dgr dgr kata , January ni ad 1 week je cuti... adeeehhh... after exam semua knnn.. xpela.. i got my abang besar there... Liang Chuen Chin.. itu adalah abg angkat shaa... gedik pun dia jugaa.. but he really takes care of me... J so, dia la yg akn bawak sha g jejalan kt Moscow tuu... n mne taw leh meet up ngan Sathiya yang ad kt Volgograd.. hahaha... lgpun, sha nk save up... sebabb .... Mira, one of my best friend skrg ad kat Australia ... dye plan kteorg nk wat Eurotrip 2013 ... tmasuk sha... Asma jugak... Asma bakal ad kt UK... mne la taw Izzah yg kt Mesir tu nk join kteorg knnn... Isma n Fiqri yang kat India tuu... it’ll be likee... Sunway all over again... J so, kteorg akn gather around somewhere.. mybe Belgium kott... xtaw laa.. tgk cmner... sebab kt Belgium ad my cousin... leh dye tlg tnjuk tnjukkan tmpatt... tpi, kte hnya mampu merancang... Allah yg tntukan... ada rezeki, adalah knn... J hhehe... kalau x, sha nk dok diam diam je kt Russia tu... J

Apa lagi yaaa... heheh.. kt rumah ni xde bnde nak buat daa...bukak Russian Language book n study balik bahasa yang sgt sgt susah ini .. yg besh ny, daddy bg sha drive ke UPNM utk pegi lunch... n bawak kete daddy... so, cm xde la bohsan sgtt... hehehe ... n then sekali sekala, berjumpa la sebentar dengan diaa... sementara masa yang diizinkan ni kann... insya allah akn ada masa lgi utk kami berdua lebih mngenali diri masing masing ... and i have something tht belongs to him... dye kata boleh sha bawak ke Moscow..! hehe... thnk you , awak... saya akn pakai n xkan bukak... *except nk mndi je laa.. hehe.. so, yeshie... a big smile on my face and a huge love on my heart ...( mak aihh,, xmo jiwang la knnn..) hahaha ...

Sudah sudah... dah pnjang sgt merepek ni.. hahhaa...

enjoy reading it..

kalau nk komen, sila komen... :))

1 comment:

azwa said...

shaaa, bg la tau bile fly ? )':