Oct 10, 2011

Ni yg x brapa nk berkenan ni ...

Assalamualaikum semuaa ...

Okay... kali ini entri ni mmg akan berbaur self-defense sebab ad org kat chatbox tepi tuu... tulis sha ni playgirl ..
nk cakap ni jeee... dont make conclusion just based on what u see ,sometimes what is really happening is just the opposite of what u think

So ... macam ni laa... setiap org ada pengalaman hidup masing masing.. just because saya dah putus dgn seseorang, and i got someone new dalam masa yg tdekat does not make me a playgirl. Don't judge the book by its cover my dear... you'll regret it later... saya ada cara saya sndri dan kalian semua ada cara kalian... so, stick to it and mind your own business... you wanna say something to me..? tell me face-to-face... tht is if you have enough courage to do soo...

*kalau korang x puas hati, korang leh la hntr komen or g je kt FB Shafira Hasny and send me a PM .... we are all civilized people here... so, act like one ... the fact is that org yg komen tu just tinggalkan nama Lyn .. mne la nk tahu kaann... so ingat... wanna say something, say directly TO ME! mcm saya cakap dengan org lain... org nk tegur saya , boleh... sy sedar saya x sempurna.. BUT ... choose your words carefully.. ada cara nk tegur org... jgn nak main kasar atau biadap.. tu je nk cakap.. :))

thnk you semua sebab bce....

3 comments:

SyuE said...

be patient ya sweetie.

Shafira said...

Syue ; thnk you... i am being very patient... :))

Suhana Hashim said...

tu lah ade baik buruknye chatbox tu..aku pon penah kena gak.tp bukn playgirl la.
nk kondem2 aku jadi aska.huh