Oct 12, 2011

Saya memang cengeng...

Assalamualaikum semua... Xkan penat utk mengucapkan terima kasih kepada anda semua kerana sudi menyinggah ke blog sha yg x seberapa dan mengambil masa utk membaca coretan yang mengarut sha ni. Hehe... mungkin sesetengah dari anda yang membaca akan menghakimi sha dan berkata itu ini.. J tidak mengapa... saya terima... semua ada hak untuk bersuara.. jadi, bersuara lah kalian.. heee...~~

Berkenaan entri yang sha tulis bawah ni.. berkenaan sedih or something like tht... huhu ... sorry la berkenaan post yang sedih itu ..

Insya allah, semua dah tenang dan okay .. I hope so... sebab penat tawuuu... nk nanges bagai ni sumee ... adeehh... =.=” .. saya ni mmg budak cengeng pownn.. sket sket nk nanges.. sket sket nk nanges... ape la sha ni knnn... cm hape je.. hehe.. Arini dah hari Rabu ... Cepatny mse berlalu knn... itu lah yang berlaku kalau kita sibukkan diri dengan aktiviti yang membawa faedah.. *ceh... faedah kebndeny... * kt rumah.. tgk tv. Makan.. tgk tv, makan.. hahha.. tu je la rutin ny ponn.. kalau rjin, men la game kt laptop... Sally Salon.. tp makin bohsan lak men bnde tuu.. n pening sbb asyik kne tgk screen je x abes abes... kepala masih berdenyut actually... sha hnye akn pening kepala kalau x makan.. n kalau nanges terukk.. so, sakit kepala kali ini disebabkn nanges teruk... huhuhu.. xpe xpe.. air mata da xdek daa... hehe.. ad org nyanyi utk sha smlm... nk crik la lagu tu... xsempat tnye tajuk smlm... sbb tersedu sedan nk ckap ngan dye.. dengan hidung sumbat ny hape ny... haha.. cmner la suara sha smlm knn... eeeiiii... maluuuu.... segannn... hehee..

Tadi ptg, tolong ibu tanam pokok.. lalu lalu kt besi yg ad atas longkang tuuu.. and yes... kaki leh pulak tselit masuk dalam salah satu gap kt besi tuu... agak pedih .. tpi xde la smpai darah knn.. just tht kaki rse sesemut smpai skrg... adeehh... xbest taww... tp xpe... means, i have to be more alert...

mengantokk.. so i wanna go n have my rest now..selamat malam semua... Assalamualaikum ...

No comments: