Dec 28, 2011

2011 ... ? nahhh, 2012 is almost here ...

Dengan Lafaz Bismillah ku memulakan entri kali ini..

Assalamualaikum semuaa ....
Minggu ni merupakan minggu terakhir dalam tahun 2011 ... dan Ahad depan, muncullah 2012 .. Insya allah.. jika dipanjangkan umur ... :)

azam...?
mungkin secara x sedar, azam yg kita pasang zaman dahulu kala pun belum terlaksana... kn..? ^.^ tpi insya allah allah masih beri ruang utk kita perbaiki diri dalam segala aspek...

2011 banyak beri kenangan pada sha.. pahit manis.. getir.. semua nya ada ... dan bagi menutupi 2011 tahun ini pun cukup gempak.. :)

Saya di beri peluang utk menapak ke bumi Russia ... berkenalan dengan org lain... merasai budaya negara lain sekali lagi ...

saya juga dikurniakan seorg tunang yang sangat memahami dan menyayangi saya.. okayy, tipu la kalau saya x pernah gduh dgn dia kn...? but tht is part n parcel of a relationship.. insya allah, akan kami tempuhi tahun tahun yang bakal mendatang dgn penuh kesabaran, semangat syg mnyayangi, kesetiaan .... menjadi seorg tunang kepada tentera ni susah .. tpi bukan mustahil .. ayat He-Who-Must-Not-Be-Named ---> kalau skrg pun kte dah kerap gduh, ble dah kahwin nnty mcm mne...? *ayat tu masuk akal... sooo, sy perlulah faham keadaan diaa.. lagi lagi, cik abg dah nk final dah tuu... so, xleh la buat dye stress ... kte kne bg support! chaiyok! hehe

2012,
i am expecting more and more out of you .. please be nice to me and to those who I love ... insya allah ... :)

No comments: