Dec 7, 2011

Anda cakap tak serupa bikin kah..?

Dengan lafaz Bismillah, ku memulakan entri kali ini ..

Assalamualaikum semua ...
rseny bnde yg akan sha perkatakan ni sudah lama sha pendam,.. haaa... mybe inilah masanya untuk sha tulis dan lepaskan disni ... by the way, siapa yang termakan cili... dialah yang terasa pedasnya ... :) soo.. maaf la yerr... by the way, this is my blog anyways... so i can write whatever i want.. I dont need ur consent, thnk you very much... dont like it? u r very most welcomed to hit the 'X' button ...

Pertunangan dari segi islam...
haaaa.... meh sni sha cakap sket... sha tahu la setiap perhubungan tu ada carany tsendrii.... even my own relationship has its own rhythm ... tjumpa la 1 makhluk Allah ni.. dia kata dye n bf (dye xgne bf, dye gne tunang) ... soo.. dye n tunang dye ni btunang scre islam ... well, sama lah kita ... tpi setahu saya laaa... kalau ye pun nk ikut cre islam, dye x kne pada tempatnya... n sejak bila role lelaki dimainkn oleh perempuan n gurls played by boys? answer me that.  Mmg la kau nk bcinta bagai nk rak ke... kau nk menjerit sana sni ke... tpi it doesnt make u any less different than other people yg ad bf n tunang... n mostly... perhubungan kau tu leh x jgn buat org lain rimas?  org len pun ad org tsyg... org len pun ad tunang la weyh... bukan kaw sorang je dlm dunia ni yg ada... so harap maklum...  aq ingat lagi ap yg kau cakap dlu dlu... itu la.. ini laaa.. but then..?  skype 24 jam? hahaha... kiss screen mcm kau kiss dia...? hahaha.. sgt lame, okayy .. (sorry r weyh... aq mmg dah tsgt geram n rimas. so harap maklum.) n then tsyum sndri cm org gila.. haha.. mmg.. mmg cinta buat kau gila kann... tpi xyah nk obvious sgt leh x? pehhh... konon ad boundaries la hape laa... tpi ble kau start cakap x je, laki kau nk majok.. tu aq tnye.. sape laki sape pompuan skrg. hahaha.. sumpah lawak la weyh . kdg kdg leh buat org len meluat... haha.. kalau aq cakap, kaw msti akn cakap.. "ad aq kesa?" hahha.. tpi in reality, aq tawu kau mmg kesah. tell me... adakah itu juga sebahagian dr pertunangan cara islam korang..? just bcoz korang x publickn relationship korang ... just bcoz korang x bpegang tgn, so kira okay la tue...? hahahaa... eloo... kau budak berpelajaran.. so of course kau patut tahu ... hahaha... fikir kn lah balik knn..

dah bnyk kali aq tahan... bnyk kali aq mngalah.. so, kali ni aq rse aq xkn diam diri la sgt knn.. hahahahha....  so, konklusinya... sama je taraf kau dengan gelaran kapel yg lain.. hahhaa ... xyah nk tunang cre islam sgt la knn ... bnyk lagi aq dah geram... tpi aq malas... sebab kau sndri cakap kau masih budak budak lgi kn... so, kau kn aq treat kau cm budak budak kn... so, be it then ..  :) aq on je... naseb la baik aq dah xlama ngan kaw weyhh... kalau x, leh naik mental la weyhh... kalau etika dan kepentingan pun kau xleh nk bezakan ... itu sgt mnyusahkn hidu kau pd mse hdpn kelak... kau tnggu n lihat. aq taw la aq x seberapa knn... aq taw ilmu aq xsehebat kaw... aq taw amalan aq xdelah semegah kaw.... tpi ntah laa... ouh well... :)
aq hnye mmpu tsnyum memikirkan apa yang akan berlaku kelak... kalau nk tepati masa pun susah kn.... xpe laa... hidup kamu knn ... :) so, imma just gonna sit back n relax... while taking a front tow seat to see what will happen next ...
ya, guys... take note, shafira hasny bukanlah seorang insan yang baik pun... n q sndri pun tgh nk baiki diri aq... so, yeahh... btw , kalau korang nk komen, sila beranikan diri utk tinggalkan nama anda...tlg jgn jdi cm kt blog kwan aq, Farah.. dmana ad org komen tpi x tinggal nama... so, sila beranikan diri... thnk you...

so, soalan kepada kamu : ANDA CAKAP X SERUPA BIKIN KAH?

No comments: