Dec 4, 2011

Guys as my best friends... anything wrong with it?

Dengan lafaz bismillah ku memulakan entri kali ini ..
Assalamualaikum semua stalker, eh... salah... pengunjung dan yang sudi mnyinggah blog saya yg xseberapa ni .... terima kasih yg x terhingga ..n
so,, nk membebel, bukann... nk bercerita sket pengalaman sha sedikit ...

orang selalu kutuk, atau salah tafsir perhubungan, persahabatan antara seorang lelaki dan perempuan yang bukan bercinta tetapi rapat... teman tapi mesra la konon nye knnn... hurm... cmner ye..

sejujurny kat sni, sha mmg jenis msra alam... sha suka berkawan dgn mcm mcm ragam manusia dan character yang ad di dunia niee..

tpi, xsemestinya lelaki yg sha rapat mmg sha akn jatuh cinta suka dye,, bukanlah mksudny sha xsuka org.. cuma suka dr erti kata menyenangi kehadiran dia... cuma, diri sndri kenalah tahu batasan diri... bak kata hri tu sha pergi usrah , kita jdi polis dalam diri .. kalau rse nk buat sesuatu yg xelok, polis dalam diri yang akan bertindak... sama mcm perasaan itu... atau pun tingkah laku kitaa... sha sndri ramai kawan lelaki... my best friend is guy but that does not mean I am head over heels for him... aite? tpi, biasalahh.. sha pernah jugak kne ngan org.. ata kita gedik, gatal, xtahu malu asyik berkepit ngan lelaki, apa lagi ... hahhaa.. banyaklaa... itu laa.. manusia mmg akan kurang, salahh.. xkan boleh tutup mulut mereka... betul? kalau berkata perkara yang baik xpe la jugakk.. lgipun, kepada mereka yang dah berpunya tpi ad kwn baik yg berlainan jantina, tpulang pda diri kamu utk control... kalau kamu biarkn hti kamu vulnerable mmg la.. tpi kalau hti kamu solid,teguhh... insya allah xde ape knnn.. so., dri sndri kne set boundaries... yes, sha pun pnah ad pngalaman  .. so... think for urself la yee..

salam semuaaa....

No comments: