Dec 14, 2011

I am back, my dear Malaysia ..

Dengan Lafaz Bismillah ku memulakan entri kali ini ...

Assalamualaikum kepada semuaa...
semua ke? hehhe... thnk u for reading and hearing my stories all this time ...
kalau di FB, mungkin mereka tahu yang Sha kali ni sudah ada di Malaysia ...
dan Sha di sini bukanlah kerana Sha x tahan duduk di sana yaa.. harap maklum ..
I am back because of the poor management of the agency ... please... next time kalau ada kawan yang nak ke MMA atau Medic Ed, mmg sha akn sarankan utk JANGAN pergi ke sne.. mnyusahkan...

so.... wht happened wass...? bila kami dah sampai di Moscow, kteorg dsuruh utk tnggu semua org smpai dlu ... sebab kami ni yg smpai lambat... kalau dftr, kami antara yg t'akhir yg akn dftr... so kne tnggu semua org... pegi office ke Simatax kt Spartiv almost everyday... tunggu si farid x guna tu laaa... disuruhny datang pukul 11 pgi.. tpi dye sndri dtg kul 3 ptg.... n then bila dah ptg dalam kul 5 cmtuu.. bru bgtaw " oh , im sorry... u cnt register today..." pehhh.. panas hti la seyhh... bnyk kali jdi cmtu... n then ble dah sebulan dok sne... ini part yg panas hti ni...

dia boleh kata yang kami xleh daftar... sebab dah penuhhh... adehhh.. lgi la panas hti ... n then dye bagi pilihan yang mmg sgt x di sukai ... nk bg hntr kt uni yg x di iktiraf la hape laaa.. dye fkir dye tu sape... jnji lain... cakap lainn.. mmg dasarr...! anyways,

i am back in Malaysia n KL... and gonna do TESL in UCSI Terengganu ... insya allah ...

xpelaaa... Allah dah beri sha peluang utk menjejak sekali lagi ke negara org pun sha dah cukup bersyukur ... dlu ke USA, now Russia ...

Thank you, Allah ... :)

No comments: