Nov 16, 2012

Kawan mcm ni pun ada yaaa...?

Dengan lafaz Bismillah ku memulakan entri kali ini ..

Assalamualaikum semuaa ...

alhamdullillah .... semester dua tahun satu ijazah ku dah hbes... now cuti DUA BULAN di rumah .. hehehe ....

mcm mcm blaku slama ni ... fira dpt jdik organizing chairperson for thhis one event nnty utk thun depan, so working very hard for that... Alhamdullillah laaahh ade kwn kwn yg hard working jugaaa... heheheh ... alhamdullillah.. smpai skrg, result x tahu lgi.. adehh... *dup dap dup dap jantungku....* but there is this one thing .... hurmmm...

i met someone... a girl la basically ... how i met her is not to be told la kann ... but anyways... tujuan dye bkawan dgn i  is.. dye nk kikis duit i .. eh ellloo, i ni bukan la kaya sgt pun ... keluarga kau tu lgi kaya dr keluarga aku ... yang nk g kikis aku ni ape hal laa haaai ... aduhaaaii .. aku btol btol anggap kau kawan baik aku.. more like adik aku dahh .. semua bnde aku bgtaw kau  .... n kau g bgtaw org lain kn.. :) best la ad kwn mcm kau ni ... hahah

xpe... aku nk tgk.. sampai satu mse ble kau btol btol susah nnty, sape yg nk tlg kau... aku nk tgk je dr jauh... sebab as far as im concern, aku dah xnk ad kne mngena ngan kau lagi.  jadi, jgn kau pelik kalau kalau aku ni dah xnk ad kne mngena ngan kau lgi. aku fkir kau kawan leh dharap.... yg leh smpan rahsia rahsia aku.. tp rupanya tak. dahla kau x simpan rahsia, kau kutuk, api kn org lain ... ape lgi kau nk buat lpas ni ...?? i dont care lgi actually.. sebab to me, kau da mampos. :) sayonara... hingga kita TAK berjumpa lagi ...


No comments: