Dec 12, 2010

this is what i feel about you now...

so... xsangka la pulak lelaki yang slama ni aq sayang.. aq snjung.. and aq snggup buat ape je untuk bantu dia akhirnya buat aq mcm ni... seriously, what do you think i am .... im not some trash that you just pick up and throw... you really pissed me off...

when i first saw you... in RMC i mean... i saw this look on your face that made me interested in you... i dont know how to describe it... but that is what i saw... and i fell for you... yes.. as stupidly as i am... i fell for you.. i put my heart out there for you... and i really cared for you... so, i dunno what went wrong... but anyways, kalau hati tu da xnak, mmg aq xleh paksa... so, aq pown x kesa...

tp ko xyah la nk kuang aja ngan aq... aq ni still nk jd kwn ko... tp ko lak treat aq mcm tu kn... ap ko pkir ko da bgus sgt..?? ap ko pkir ko da perfect sgt..? tolong la... kalau aq ungkit nnty, ko kata aq x ikhlas kn... so, biarla.. aq ase ko sndri tawu ap aq mksudkn kalau ko bce la entri ni... seriouesly, sejak ble ko ad ego yg sgt2 tnggi..? ego yg sungguh x ngam dgn ko...

skrg, ble aq tgk gmbr ko... sinar yg aq nmpk kt muka ko tu da hilang... sume tu da hilang.. ko mmg da jauh berubah... and akan tiba satu saat nnty, perubahan tu akan makan diri kau sndri...

aq mngaku aq mmg x perfect... but that is no the point.. aq ni msih nk berkwn dgn ko... don't throw that away.... nk ckp ngan ko pun susah kalau ko x amek sume agresif. kalau ikutkn hty aq, nk je aq g sne nk cekik ko... tp aq xkn wt mcm tu... coz aq da matang dr segi pemikiran.. lgpown, susah kalau nk ckp ngan org yg da x sedar dri ni... weyh, ko ingat la... kalau ikutkn, ko xde sume ni.. xde.... ko kne seda diri sket ... jgn tetibe nak mnyombong trus menerus.. it wont get you anywhere...

friends r still friends.. n kuarga ko msih lg aq anggap kuarge aq (bukan demi ko) aq x kesa ko nk berubah... i don't give a shit.. tp ko mula da lupa daratan.. mula lupa diri... itu yg bahaya nya... aq nk tarik balek ko ke Bumi.. ke alam nyata.... ikut engkau la...

* yes, i am writing this out of uncontrolled anger.. so, sorry for the bahasa yang kasar.... kalau sy xmrh, awk tawu sy xkn tulis mcm ni kn.... *

2 comments:

~hAKim ZaiLAn~ said...

sabar je shaf..
people change..
sbb tu bila nak brcinta xbole nak rak sgt..sorry just my opinion...

Shafira said...

ahakz... thnx hakim.. xde la... aq xkesa kalau nk putus cinta ke hape ke.. tp kalau leh, xpayah la diri tu sombong gler bagai....