Apr 15, 2011



I dont even know how to start this post... huhu... okay... there is this guy i know.. (haven't met him) only through text n FB... and he happens to be in the same Uni as my ex-bf...(not that i care) tapi dlm 1 week ni, mcm2 happen... smpai sha sndri naik pening nak tangani...
Sha hulurkan salam perkenalan dengan dye coz sha okay je nk kawan dgn dye... tp sha xtawu plak isi hati dye... sha ase cm tersepit... (of course sha x consider dye to be someone, kn...) bru 1 week contact, trus mcm2... sha x terkata...
Sha xske bagi harapn kepada mereka coz ble bg harapan, dye cm bg jnji... mne lagi saket? berjnji sjrg n memungkiriny kemudian atau menerima kebenaran skrg? sha xde la nak bajet .. siyes sha x prasan hot ke cntik ke hape ke... i just want to be me... harapn tu tlalu bahaya diungkapkan sewenang-wenangnya... sha da rasa dah macam mana janji2 serta harapan diberi dibuang sebegitu sahaja... sha hnya nk jd kawan dengan awak... sha mohon sgt2... tolong jgn bombard sha dgn soalan2 mcm tu lagi... masa depan tu msih jauh lagi utk kita ./.. (insya allah), so please... apa yang akan jadi semua itu kuasa Allah dan Sha redha... sha mohon sgt2...

No comments: