Apr 15, 2011


Pada sha la kan... kalau nk tunjuk attitude sombong tu.. sila lah tunjuk bertempat yaa.... coz that attitude won't get you anywhere... nmpk x apa yang dah dibalas? xyah tnggu akhirat Allah dah tunjuk kekuasaan-Nya... tp siapalah sha utk mengadili sama ada itu patot atau tidak...

yang masih sha ase is ... sha ase sha dan sekeluarga dipergunakan... habis madu sepah dibuang... btul ckp haziq... sha btol2 xpnah ase down mcm ni... ye, bnde tu da lepas kn... :) sha dah boleh snyum ble mnyebut nama dye... atau tgk gmbr2 tu sume... coz itu kenangan... tp, itu x bermaksud sha dah boleh melupakn apa yang telah kami sekeluarga lakukan... tiada ucapan terima kasih mahupun adab sopan utk at least go to my mom or dad n say thnk you face-to-face... nk kata anda pengecut, xde la jugak... jd, mana ego anda? mana kelelakian anda? mana keberanian anda? don't get me wrong.. i am WAYY over you.. just that pedih dan sakit tu masih lagi tersisa....
so, apa yg sha leh ckp... ko berjaya mna pn, tp kalau ko x mnghargai org disekeliling ko yg da bntu ko... ko xkn k mne jugak... restu itu pnting... ingat tu.... aku just gembira aq dapat kenal ko yang sebenar... sebelum aq lebih melibatkan hati dan perasaan aq....
apa apa pun, sha wish anda good luck laa... tu je... :)

No comments: