May 26, 2011

I just don't care

Salam..
entri blog post ini mungkin agak emosional, kasar, sedih,kecewa,geram dan sebagainya... Sape2 yang x berminat utk membaca, sila2 la tekan butang "X" di atas tu... saya x melarang.. Macam saya cakap, blog ini cm diari saya... i can write what the hell i want and you guys cn just shut up and read it okay.. (well, contoh ayat itu sebenarny menandakan yang saya tengah marah..) hehe... saje je nk testing2 tu...

okay2... the real deal...

"I'm no Miss Goody Two Shoes.. i wasn't in the past, not in the present and not gonna be in the future... You be nice to me, and I'll be nice to you.. Simple concept,is it not... :)" Dat was my status... so, pada malam ni, saya xrasa yang saya akan berkelakuan baik kepada anda.. consider youself warned)

Shaf ni umur dah 19 tahun laa... jadi, insya allah shaf dah matang and sangat2 xnak terlibat dgn segla permusuhan/pertelingkahan yang tidak matang ini.. and seriously, are we really discussing about boys...? NOT AGAIN la weyh... kalau kau rasa kau nk kn dye dr dlu lg kau akan cuba utk jaga hati dye...bukan ble dye dah ske kt org lain, bru kau nk terhegeh hegeh... sowie r ayat kasar... segala yg terpendam akn keluar malam ini jugak! xpedulik...
time first i met u kt FB, sumpah u were the nicest girl ever... sopan sgt2... status u xpnah la org kata kasar or so what... slalu menasihati..tp, lepas whtever yang happen kt sni, I start to see your true colours... behind those angelic faces, I get to see the real person.. i was willing to put everything behind us... and u just had to ruin it,kn..? lepas 2 weeks we meet up, u dah diamkn diri... n then out of the blue, u nk jmpe bf i.. for wht? pastu nk gdoh lg..? HAHA.. u btol ke nk pulangkn brg or just amek kesempatan nk jmpe ngan dye lg..? n then yg xleh blah... jgn nk bgtaw sape2... haha... FYI, im his gf.. so, yeah.. he tells me stuff, okay.. dye balik kul 6 pg ke rumah pn dye akn msj... (sorry r.. mulut agak lancang sket ini malam..)
so, yeah.. he blocked you from facebook... but i didnt.. coz i was hoping we could still be friends.. but you are so unpredictable.. tried my best but i guess it wasn't just good enough.. well, it was a smart move for u to unfriend me in FB... cz i seriously don't give a shit about it.. HAHA... actually, makes me feel less burden..
so, itu la luahan hati yg x seberapa sgt la kan.. tp malas nk ungkit cter yg lama2 dlu tu.. HAHA.. cm lama sgt je kn... Dah r... kau ad hidup kau... n aq ad hidup aq... dan hakikatnya sekarang.. hidup aq ngan dye... ( bukan nk bangga diri) tp lebih cepat kau terima, lagi bagus!

2 comments:

Chuen said...

Aiya... si adik ni.. dah emo ke? ><

Shafira said...

yes, abang besar.. i gler emo now....