May 27, 2011

Im am done.... yayy...!


Assalamualaikum....

Sepatutnya post ini ditulis semalam, tetapi Sha tersangat penat dan Sha sekarang ni ada di Seremban,,.. Seremban ke Senawang ke... ala, mcm sha kata kt nafie, dua pupu je tu.... somewhere around there la jugak... hehe..
alhamdulillah, O-Levels Sha akhirnya dah tamat ... Sgt2 bersyukur... selepas beberapa malam x tdo dan tido lambat n bangun awal... Sha harap segala usaha Sha berbaloi... Insya Allah...
Jadi, agenda seterusnya, UM pd 11 Jun smpai 13 Jun (kalau x silap..) coz ada Medical Learning Camp anjuran MedicEd ...
So, akhir minggu ni my boyfriend akan kembali ke UiTM.. akan sedih la jugak... tp demi akademik.. segalanya harus direlakan... time sha study, dye sgt2 supportive dan sentiasa menemani Sha... smpai kke malam... ke pagi... x henti beri kata semangat...ble sha down, dye sntiasa bagi kata nasihat dan semangat.. Sebab tu la sha sgt syg kt nafie.... :) he's always there for me.. Insya Allah, kte pelihara dan jaga hubungan ni sebaik mungkin, ye baby ... n baby kata nk potong rmbut cre yg syg suka... ble la tu ye..? hehe... ingat ye, bby.. ble kt sne, kte usaha sama2... syg da tetapkn target bby kn for the new sem? insya allah k... i'll always be here for you... Love you always... sgt2...
Insya allah, everything will be okay after all this... I just want some piece and quiet with the people I love... itu je apa yang Sha mahukan.. x banyak kn..? insya allah...

No comments: