May 25, 2011

Mari Sertai Blog Pilihan Malaysia ...

Assalamualaikum...

Walaupun sebenarnya Sha sepatutnya masih lagi ulangkaji, tapi ni nak rehat2 sebentar... kn release tension, org kata.. J jd, Hakim Zailan ad tag Sha utk Mari Sertai Blog Pilihan Malaysia.. Kalau ikutkan pun, Sha ni mana ad rmai follower pn.. cme mereka2 dalam kalangan rakan2.. Takde bnyk crita menarik pn...

Kategori yang Sha rasa ngam adalah kategori Blog Wanita Pilihan... since Married is not yet an option kn... hehe...So, to start off, blog Sha dicipta pada tahun 2009( kalau x silap laa...) ... Tujuan dye ni sebab Shan k jadikan blog ni mcm diari sha sndri... di mana sha leh cter macam2... dan bnde ni dipublickan... remaja la katakan... mcm2 nk cerita..apa yg sha tulis tu... kalau leh nk kwn2 baca dan kongsi pengalaman atau apa emosi yg sha tgh lalui ngan dorang.. dan kadang2 rajin jugak la kte berblog walking ke jogging ke running ke ... call it all u want la kn... hehe... jd, sha nk keep up to date dgn sesetengah blog yg memberi motivasi... dan update rakan2... coz mostly rakan2 sha sume dah merantau jauh kn... d, nk jgak baca pengalaman dorang tu... asalny, blog ni xde sape pn ajar sha cmner nk handle... blaja sndri... Hands on, kata orang Puteh.. n then Sha tgk la... sha mula explore sndri... masok lagu la.. template yg len sket la... mcm2 lagi laa... experiment kn dgn blog sndri.. kalau rse suka, bia.. xske sha delete aje... n then ada la jugak tanya2 org... mcm mne nk wt itu.. tambah ini... jadi, inilah hasil blog sha... J dan sha sgt2 berpuas hati ...

Bab Tagging ni pulak.. nk tag sape yer...

Nadiah Rosman

Intan Liana

Zaki Shukor

Shafika Eliza

Rasanya sampai di sini saje la coretan sha... :)

selamat malam semua...

Assalamualaikum....

6 comments:

intan.liana said...

thanks :)

♥misz nana♥ said...

gud luck yer :D

solomolo said...

singgah sebentar...
selamat hari ahad !!!~

Shafira said...

Misz Nana: Ahakz.. thnx... ni saje2 je enter.. kwn ajak... :)

solomolo : :) selamat hari ahad juga...:)

osHin said...

dari blog BPM :)

Telaga Putih said...

mntk tlg kwn2 utk like page ni buley? bg y da thnx sgt2.. kalo blm, help me plzzz http://fnndoubleooomph.com.my/home.php?fnnid=100000023988617