Jul 23, 2011

Sabtu yang produktif.. :)

Assalamualaikum semua...
Arini, xde la bnyk sangat bnde yg sha buat... daddy kt Kluang dr ptg smlm.. so, tgl ibu n sha je la kt rumah... pg td lak sha dok umah sorang sorang sebab ibu kne pegi skola.. so, pagi td kemas rumah.. sapu sane sni... n then dapatla tgk marathon Bones,NCIS n No Ordinary Family kt channel 710... agak bes la jugak.... hehe....

n then daddy call.. daddy kata mybe nk suh Ibu drive ke seremban n daddy just jmpe kteorg je kt sne... n then ble ibu balik pulak, ibu cakap ibu penat coz ibu ad bnyk kerja nk wat .. so x jd...
ptg td lak, sha ngan ibu bersihkan dapur ngan banjirkan dapur tu... hehe... yep yep... kt dapur, ad water hole..so, air akn mengalir kuar la kn... so, alang alang menyeluk pekasam tuu...bia sampai e pangkal lengan kata org tua tua kan... sha pun sedap aje duduk kt lantai basah tu dan sental lantai tu... ending up, seluar sha sgt sgt basah.... haha... tp puas hti la.. sbb dapur da xde minyak ag...

n then daddy balik.... daddy ad belikan murtabak singapura kt muar n nasi beriyani kt batu pahat.. so, dinner kami agak mengenyangkan dan puas hati... n now, melepaskn gian nk online sebab daddy bawak broadband ke kluang... hehe..

so, itu saja la sabtu sha kali ni... hehe...

No comments: