Sep 20, 2011

Turn to Allah ...

‎"If we love a person more than our love towards Allah, He will take that person away from us". - Kak Maryam
biarlah saling tidak berhubung , namun saling mendoakan . (: - Azwa ..

Assalamualaikum semua pembaca serta mereka yang sudi menyinggah ke blog sha yang kini berwajah baru ... Okay x wajah baru ni? Sha suka sgt sebab simple nmpknya... xde la serabut... gaya tulisan pun boleh diubah mengikut kriteria masing masing... :) Anyways... Itu bukan tujuan entri kali ini.

Nampak x status di atas tu.... Thank you kepada Azwa dan juga Kak Maryam yang menulis status ni di FB ... sha amat tertarik dengan kedua dua status itu ...

Ada benar nya status Kak Maryam tu.... Bila diri sedang duduk diam tak buat apa, mula lah fikir balik... kenapa perhubungan perhubungan Sha yang terdahulunya tidak seperti yang diharapkan...? :) Mungkin adalah tu Sha yang tersalah buat or cakap, kann... :) but mostly, I sometimes get too indulged in the relationship, I forgot to turn to Allah to bless the relationship ... I forgot to thank Allah...Mungkin Allah takdirkan pemergian dia untuk buat sha sedar tiada yang lebih agung dan lebih kekal dari Allah S.W.T....

Sha sedar sha bukanlah seorang insan yang sempurna... Tiada yang sempurna ... Tapi insya allah ada satu perkara yang sentiasa memberi makna sempurna dalam hidup... Allah ... Allah sahaja yang kekal walaupun mereka yang kita sayang pergi meninggalkan kita ...

*again, Sha sekarang ni tgh merepek,.... huhuhu... xdew keje la kataann...



No comments: