Jan 19, 2012

Kau lagik..???

Dengan lafaz Bismillah ku memulakan entri kali ini...

Assalamualaikum semuaa.... alhamdullillah.... tercapai juga hasrat Sha nk hntr yg tersayang ke stesen bas ... walaupun before that, ada sedikit perselisihan sebab dye xnk sha susah susah g sne kn.. but hey, selagi termampu, apa salahnya kann. :) tunang kita jugak kn org tuu.. hehehe ... naseb baiklah dye x marah sha degil...

tp ada baiknya juga kedegilan sha nie.. guess who I saw tdi kt Pudu...? org yg SEPATUTNYA dah hilang dr hidup kami tp nmpkny dye yg xleh kuarkn tunang sy dr hidup dye ... but ouh well...

seingat kata tunang sy, perempuan tu sepatutnya dah mmg xde connection apa apa pun langsung dgn dia, saya mahupun dia dan saya... so, why, perempuan? x malu yerr..??  adehhh .... and seriously.. kalau la sha dapat feedback dr entry nie, nmpk sgt pun yang sha ni msih lgi dlm hidup dye... *alahaaaaaiii,, reti x perkataan 'move on' .. ke perlukan Google Translate utk itu...?

Adehh.. jadi, miss Stalker, tolonglah... tolonglaaa jangan mengganggu perhubungan kami lagi .. ada bnyk lgi kadet / lelaki single/ dah berpunya kt luar tuu... salah sorang dr mereka pasti nakkan hangg... so, stay out of my relationship.. stay out of our lives... stay out of him... stay out of me...  dlu hang jugak yg marahh ble sha naikkan topik maruah dan harga diri... so ingat balik pasal tuu.... kang kalau cakap kang.. malulah pulak knn.. xmo laa buat mcm tu... :)

salam ketenangan semua ....

p/s: awk, semoga selamat sampai ... :) ~143 ... ~

No comments: