Mar 5, 2012

Sabar, shafira ....

Dengan lafaz Bismillah ku memulakan entri kali ini ..

Assalamualaikum semua mereka yang masih sudi mengunjungi blog Fira yang tak seberapa ini ...

Ya Allah, minggu lepas satu minggu yang sangat mencabar untuk fira dan untuk dia ... Dia bz n Fira pun bz ... tpi Fira mungkin scre x sdar yang Fira dah mula memaksa dia itu ini ... dan dye smpai naik fed up i guess .. pi alhamdullillah .. hubungan kami masih okay n insya allah btambah kuat selepas kejadian apa yang berlaku.. SABAR, SHAFIRA .....

tiada siapa yang mampu menggantikan dia dalam hati ini .. marah mana fira terhadap dia hanya menunjukkan yang fira sayangkan dia ... geram mana fira juga masih tetap menunjukkan yang fira sayang diaa ... lagipun, fira... jgnlah nak marah marah bagai sgt ... sebab .. dia tgh study .. study untuk sape..? untuk keluarga dia .. untuk dia .. dan juga untuk masa depan kami .. insya allah ... sama juga ngan fira .... Fira belajar ni utk family, diri sndri dan juga masa depan dengan diri diaaa ... jadi, shafira .. Sabar .. kerana semua ini untuk mmmasa depan bersama juga ... sabar ya syg ..

kepada awak,
saya mnx maaf ... mmg perangai saya kebelakangan ni sgt melampau .. mmg ptot bg pelempang .. haahaa .. ayat standard .... tapi please tahu .. sy masih tgh cuba nk sesuaikn diri dengan jadual sem dua awak yg makin bz .... maafkn sy.. and yes, sy sntiasa sygn awak .... sntiasa ....

No comments: