Jan 1, 2013

A new year .... *Sort off*

Dengan lafaz Bismillah ku memulakan entri kali ini ...

Assalamualaikum semua ... bagi sesiapa... *and I do mean anyone* yang masih lagi sudi membuka blog usang ini ... thank you sgt sgt .... serasa dah 4 tahun kot blog ni ade bersama Fira. meneman fira dikala fira perlukan tempat meluahkan ... Di saast fira x mampu nk lepaskna segala apa yang dalam perasaan ... Ini lah tempatnya. Inilah blog kesayangan Fira ...

Jadi,
selamat datang, '13! Two O O Twelve ... Thank you so much for your memories, the pain, the maturity you showed me, the happiness, the companions and results, everything ... I will truely cherish that forever cz hey, you only come by once a lifetime. hehe ..

my wish .... i don't have 'AZAM' ... cz azam yang terdahulu buat pun belum lagi terlaksana ... what i ish is that i'd be a better student, a better servant of Allah ... a better friend, *trying to find me a loyal friend, not the one who would back stab* and just be neutral in everything .... One thing I've learned after rekindling my relationship with a fellow cousin,
"Life is a journey towards ALLAH. Kalau dapat ujian , see it as an experience, kalau dpt kemudahan, see it as a gift. And the great thing is, when we see the world like this, everything will be fun and interesting bcoz the world will be full of meaning. "
He summed it up just nicely. and THAT should be the guideline for me this new year ... apa yang jadi, apa yang berlaku, take it positively ...

Lagipun daddy dah bg warning ... andai result x up to par, and maintain CGPA 3.5, dye akn tarik balik BlackBerry... Haaiihh .. xmo xmo xmo .. so,,, have to work very very hard!

moga kalian semuanya sejahtera belaka ...

2 comments:

Ayue mohamad said...

smoga fira lebih success utk sem ni dan sem seterusnya~

Ayue mohamad said...
This comment has been removed by the author.