Aug 20, 2011

Hari ini dalam sejarah ... :)

Salam semua ...

so, akhirnya... hari ini Sha mulalah membeli barang untu persediaan ke Moscow nnty... tempat pilihan...? SOGO ... yeaaahhh...

So, kami pun drive laa.. dlm kul 10 cmtu kot... dah smpai n dapat crik parking, kami pun masok.... Ya Allah! Gler ramai manusia kt dalam SOGO tu.. smpai nk gerak pun susah la...

I know wht i wanted to buy so kami pergi la ke tingkat 3 sebab section Travellers Connection kt stu... lepak lepak jap.. beli itu ini semua... puas juga hati sbb dapat semua.. kecuali boots la kann.. tp itu tempat yang berbeza... coz im looking for leather boots... not furry ones... so, dah dapat semuanya... time tu pay...

past ni yg sejarah ni...
Utk kali pertamanya, daddy bg sha guna kredit kad sha sndri! ouh yeaaa...! first time woooo... hehe... batak jap gne kredit kad sndri... HAHA...

tp siyesly... rmai gler manusia kt SOGO td....

4 comments:

naddhy92 said...

haha..sume org pn sebuk nk shopping raye tuh..sha pulak shopping nak fly ye?..hahaha..gudluck kat sane nanti!..:)

Shafira said...

siyes nadd.. penuh gler.. nk gerak pon susah.... ad mak bapak siap letak tali lagi..ikat antara ank ngan dorong... hahha

Akito Boron said...

nnti pakai baju raya kt Moscow. kasi org sana judge kamu punye pilihan baju. haha. anyway, goodluck

Oppa Kudin Nz said...

bestnye dpt shoping gune kredit kad sendiri..
oppa gune debit kad je..huhu