Jun 19, 2012

Andai sahaja ....



 Dengan lafaz Bismillah ku memulakan entri kali ini ...

Assalamualaikum semuaaa ....
Ya allah .. lamanya tak menjejak ke blog ni ...  banyak sangat yang berlaku sampaikan fira hany sempat online FB dan Twitter sje .... heheheeh ...  so, nk amek masa sket la hari ni utk isi kan blog ...
rasanya dah dalam dua minggu lepas, He-who-must-not-be-Named menjalani final exam... so, insya allah petang ni last apper dye ... alhamdullillah .. moga moga semua usaha dia mendapat pulangan yang baik. hehe e... tpi lepas tu, dia kea g latihan pula untuk 5minggu .. :) xpe xpe... semua itu persediaan dia untuk menghadapi alam tentera yang bakal menunggu untuk dia.  dan dia seharusnya tahu .... fira sebagai tunang dia akan sentiasa berada di sisi dia ... walaupun jauh, tpi iringan doa tak pernah lekang.. insya allah ...

so, a lot of things happen .. perkara yang manis dan tak manis. biasalah ... manusia kan .. so, apa yang boleh diharapkan ... hurmmmm .... heheh e....

well, minggu ni ada tournament badminton ... anjuran kelab fira.. UCSI Badminton Club... Jumaat ni mula... and alhamdullillah semuanya lancar .... fira happy sgt .. sebab i was involvd in this since A, and of course I wanna see through this till Z. we have around 42 participants with 4 events. and the best thing is, lecturers are getting theirselves involved too.... heee ~~ so, wish them all luck k... :)

and another big project would be the visit to the orphanage and have a camp there for 3  days and 2 nights. so, that will be our next big project .... insya allah ..

see you guys later! be safe, behave and insya allah .. allah is always there to protect you...








No comments: